به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز، پس از انتشار رتبه بندی برترین راکت بدستان دنیا در رده های سنی مختلف، بنیامین فرجی با قرار گرفتن در جایگاه دوم برترین های این رشته در رده سنی زیر ۱۷ سال، بالاتر از ورزشکارانی از فرانسه، چین تایپه، چین و ژاپن قرار گرفت.
فرجی پس از درخشش در کانتندر جوانان ازبکستان و کسب مدال طلای رده سنی زیر ۱۷ سال و مدال نقره رده سنی زیر ۱۹ سال جهش قابل توجهی در رتبه بندی جهانی داشت و در رده سنی زیر ۱۹ سال نیز در بین ۱۰ بازیکن برتر دنیا قرار گرفت و با کسب ۶۷۰۵ امتیاز مکان نهم دنیا در این رده سنی بهخود اختصاص داد.
فرجی در رده سنی بزرگسالان نیز، پس از نوشاد عالمیان دومین بازیکن برتر ایرانی در رتبه بندی جهانی محسوب می شود و مکان ۱۳۲ دنیا را با ۱۶ سال سن به خود اختصاص داده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد